Hornbæk-par nytænker drivhuset til det gode hverdagsliv

by Lotte Lund

The Greenery er ikke blot et væksthus, men et rekreativt rum. Foto: Trine Bukh/Styling: Nordisk Rum.

Drømmer du om at have dit eget fristed ude i haven? Det gjorde hornbækparret Majken og Christoffer Eriksen. Derfor designede de The Greenery. Dette nytænkte drivhus er ikke blot et væksthus, men også et rekreativt rum, der kan bruges til lige det, som du har lyst til sammen med din familie – eller helt alene i fred og ro. 

Som passionerede haveejere havde ægteparret Majken og Christoffer Eriksen fra Hornbæk længe været på udkig efter et drivhus. Et drivhus, hvor de kunne dyrke frugt og grønt, men som samtidig kunne give dem et ekstra rum i haven til afslapning og familiehygge. Da de ikke kunne finde det på markedet, satte de sig for selv at tegne og bygge det. Det blev til ”The Greenery”, et dansk-designet drivhus i bæredygtigt træ, som opfylder familiens – og sikkert mange andre danske familiers – ønsker om et drivhus, der ikke blot er et vækstrum, men som kan have mange funktioner.

Majken og Christoffer Eriksen, som med deres nye The Greenery har forlænget udesæsonen med en måned på hver side af sommeren. Foto: The Greenery/PR.

”Et af vores store ønsker til drivhuset var også at forlænge udesæsonen med en måned på hver side af sommeren, så vi kunne nyde naturen, udelivet eller en middag i regn og blæst. Det kan vi nu med The Greenery,” fortæller Majken Eriksen.

Hun fortæller videre, at familien er meget miljø- og klimabevidste og det har haft betydning for udviklingen af The Greenery.

“Fra starten har vi haft stor fokus på bæredygtighed, kvalitet og æstetik. Samtidig har vi udviklet The Greenery, så det er meget let at vedligeholde,” fortæller Majken Eriksen.

Hele familien Eriksen har nu glæde af The Greenery, som det ekstra rum i haven. Her kan de dække op til middag. Majken kan i fred og ro sidde i The Greenery og arbejde hjemmefra. Her kan hun også dyrke sin passion for yoga eller læse en god bog omgivet af grønne planter og udsigt til himmelrummet. 

Med en loftshøjde på tre meter er der bogstavelig talt højt til loftet i The Greenery, og mulighederne er uendelige. Højden er også med til at forbedre indeklimaet og sikre en behagelig arbejdsstilling. Vinduerne er lave i 4 mm hærdet glas.

The Greenery giver helt nye muligheder – selv om det er koldt og blæsende udenfor, er der lunt bag “væggene” af 4 mm hærdet glas. Foto: Tine Buhk/Stylist: Nordisk Rum.

”Du kan fylde dit trædrivhus med små grønne spirer, der gror trods gråvejr og temperaturfald. Plant en blomstrende rose, indret drivhuset med et plantebord, en hyggekrog til afslapning, store duftende krydderurter, en hængekøje, et skrivebord eller sågar en seng,” lyder det inspirerende fra Majken Eriksen. 

“Selvom det er koldt, vådt og blæsende udenfor, er der lunt i mit drivhus. Jeg kan sidde derinde og arbejde uforstyrret med fuglenes kvidren som baggrundsmusik. Jeg bruger det selv året rundt til dyrkning af frugt, grønt og blomster og vi spiser derude i ydermånederne, men mest af alt er det mit rum ude i naturen,” siger hun videre.

The Greenery leveres i to størrelser: et kvadratisk drivhus på 5,3 m2 der passer ind i selv den mindste have og et rektangulært på ca. 10 m2 til den mere ambitiøse haveejer. 

”Vi tager gerne imod ordrer under corona-krisen og arbejder på højtryk for at kunne levere så hurtigt som muligt, dog med de forbehold, som vi nu er nødt til at tage i forhold til sundhedsmyndighedernes anvisninger, som vi følger til punkt og prikke, siger Majken Eriksen.

Læs mere om The Greenery her

Dette blogindlæg er skrevet i kommercielt samarbejde mellem The Greenery og Lotte Lund Media Lab.

Hvis du ønsker at få omtale af din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Lotte Lund Media Lab : Mobil: +45 – 24 24 49 43 eller lolu@lottelund.dk

Læs mere om Lotte Lund Media Lab her

“Alle har en vigtig historie, der venter på at blive fortalt.”

Citat: Lotte LUnd

logocolortextbelow-2