Hornbæk udvalgt til global Coca-Cola kampagne

by Lotte Lund

CC_ZeroFlaske_HornbækHele sommeren kan man tage en tår af en særlig Hornbæk-Coca-Cola. Den verdenskendte læskedrikproducent introducerer nemlig nu flasker med verdens mest populære rejsedestinationer trykt på –  og Hornbæk er blandt de udvalgte steder, der hyldes i den globale kampagne. Uddeler Bjarne Mikkelsen fra SuperBrugsen tog imod de første flasker.

”Det er fantastisk, at Hornbæk er blandt de udvalgte, så der kommer endnu mere fokus på vores skønne by. Det kan man da ikke andet end glæde sig over,” fortæller Bjarne Mikkelsen.

IMG_4115.jpg

Uddeler Bjarne Mikkelsen fra SuperBrugsen i Hornbæk tog imod de første Hornbæk-colaer.

Hos Coca-Cola er man glade for, at Hornbæk og seks andre danske destinationer får deres bynavn på sommerens flasker og dermed bliver en del af den store globale kampagne.

”Vi har så mange fantastiske steder herhjemme, som fortjener at blive hyldet over sommeren. Derfor har vi udvalgt disse danske steder. Fælles for destinationerne er, at de er blandt nogle af landets mest populære feriebyer. Samtidig vil vi gerne hylde de købmænd, brugsuddelere og butikschefer, som er med til at sørge for, at danskerne kan slukke tørsten i en kold Coca-Cola hele sommeren,” lyder det fra Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Forruden Hornbæk hylder Coca-Cola også Bornholm, Skagen, Marielyst, Svendborg, Blokhus og Klitmøller.

coca-cola_sommer_2.jpg

Fra venstre de syv udvalgte feriedestinationer: Klitmøller, Svendborg, Skagen, Blokhus, Bornholm, Marielyst og sidst, men ikke mindst Hornbæk!

Flyv af sted til varmere himmelstrøg                               

I år har man også mulighed for at vinde en sommerferie til sin drømmedestination, da der samtidig lanceres en konkurrence med de nye ’Share a Coke’-flasker. Man deltager i konkurrencen ved at finde en Coca-Cola med sin favoritdestination og scanne en særlig konkurrencekode.

”De, som deler en iskold Coca-Cola i løbet af sommeren, har mulighed for at vinde en rejse, så de kan nyde en forfriskende Coca-Cola på deres yndlingsferiedestination et sted i verden,” siger Peter Hædersdal.

De nye flasker med feriedestinationer på vil være at finde i de danske butikker og supermarkeder over hele landet fra juni 2017. Konkurrencen varer til og med 30. september. I Danmark bliver læskedrikke fra The Coca-Cola Company fremstillet af samarbejdspartneren Carlsberg Danmark.

HUSK VI FEJRER STORE BADEDAG DEN 23. JUNI OG GÅR I VANDET KL. 17! AKTIVITETER PÅ STRANDEN FRA KL. 15. LÆS ALT PÅ HORNBÆKBLOGGEN HER