LOs formand gæstede Ilse i Kurbadet

by Lotte Lund

IlseogLizette.jpg

Ilse Jacobsen iog Lizette Risgaard talte blandt andet om om livet som kvindelig leder i talkshowet i søndags. Ilse vender tilbage med flere talkshows til efteråret. Foto: PR.

Søndag gæstede LO’s formand, Lizette Risgaard, Kurbadet i Hornbæk til det sidste af forårssæsonens talk shows, ‘Kvinden bag Navnet’, hvor Ilse Jacobsen selv optræder som vært.

De to kvinder diskuterede blandt andet det at være kvindelig leder, om fællesskab, glæde og solidaritet.

 

“Lizette er egenrådig, men også jordnær og alt andet end selvhøjtidelig, og det var spændende at tale med hende om blandt andet mod, kampgejst, stædighed og hvad der gør Lizette rasende” siger Ilse Jacobsen.

Lizette Risgaard delte, ligesom Ilses to tidligere gæster, nemlig Stine Bosse og Mette Bryde Lind, historier fra sit liv, med en personlig snak om stort og småt, hvor tilhørerne oplevede, at de fandt ind til ‘Kvinden bag Navnet.

Ilse Jacobsen glæder sig over, at der er blevet taget godt imod det nye talkshow og ser frem til flere inspirerende samtaler med karismatiske og interessante personligheder til efterårets sæson af ‘Kvinden bag Navnet’.

“Kvinden bag Navnet” blev startet som et nyt tiltag i februar 2017, for at byde ind med aktivitet i Hornbæk også i de stille vintermåneder. Efter en succesfuld første sæson
holder ‘Kvinden bag Navnet’ nu pause for sommeren og er tilbage i efteråret 2017.

Læs mere på om Kurbadet by Ilse Jacobsen her