Uge 31 Hornbæk kalder: Aktørmøde i sognehuset i morgen onsdag kl. 18

by Lotte Lund

unspecified.jpg

Uge 31 Hornbæk vender tilbage i – uge 31! Glæd jer – og vær med i fællesskabet. Foto: Uge 31 Hornbæk.

Man begynder at mærke, at dagene er blevet længere. Og ja, der er faktisk ikke så længe til det er sommer i Hornbæk! Et af højdepunkterne er naturligvis Uge 31 Hornbæk. Ugen, hvor byen summer af aktive og glade mennesker på vej til aktiviteter som zumba på stranden, tennis eller det kan være, at de suser af sted på mountainbike. Men det slags sker jo ikke af sig selv, og en af forklaringerne på Uge 31 Hornbæks store succes har været den stærke opbakning fra hele byen – fra foreningslivet, fra frivillige og fra handelslivet.

Nu skal vi til det igen. Projektgruppen indkalder alle, der kunne tænke sig at være med på holdet til møde i morgen, onsdag den 1. marts kl. 18 i Sognehuset på Kirkevej i Hornbæk. Projektgruppen består indtil videre af formanden for Hornbæk Turistforening Olav Berntsen, formand for Havnefesten Palle Mandrup og iværksætter Frederik Lindberg.

Alle med interesse for at bidrage og/eller gerne vil stå for events til Uge 31 Hornbæk er velkomne.

Der er allerede flere, der har tilmeldt sig Uge31. Her kan nævnes Hornbæk Kroket, Københavns Fægteklub, Hornbæk Tennis, Hornbæk Vinterbadelaug, Yoga.nu, Pilates4you og Lirumlarumleg.

Foruden at møde op til mødet i morgen, kan aktører tilmelde sig via Uge 31s hjemmeside her

I år bliver Uge 31 Hornbæk noget helt særligt, fordi Word Cup Beach Polo vender tilbage. I ugen op til Uge 31 afholdes Hornbæks traditionsrige og fantastiske havnefest og Hornbækløbet. Sidstnævnet står Hornbæk Rotary for. Og i øjeblikket forhandles der om at få danmarksmesterskaberne i stand up paddling (SUP) til Hornbæk ligesom en stor beach volley turnering forventes at blive placeret i Danmarks hyggeligste badeby. Mon ikke også Gadeteaterfestivalen kommer forbi.

Læs mere om årets udgave af Uge 31 Hornbæk på hjemmesiden her