Ilse introducerer nyt kvinde-talkshow i Kurbadet

by Lotte Lund

Samlet_foto_web4.jpg

Fra venstre: Erhvervskvinden Stine Bosse, direktør i Gigtforeningen Mette Bryde Lind og formand for LO, Lizette Risgaard. Alle tre bliver interviewet af Ilse Jacobsen – yderst til højre – på Kurbadet. PR-foto.

I mange år er det Hornbæks Ilse Jacobsen, der er blevet interviewet om hendes spændende liv som kvinde, designer og iværksætter. Nu sætter hun sig over på den anden side og får en række af de spændende kvinder, som hun har mødt på sin vej, til under overskriften ‘Kvinden bag navnet’ at fortælle deres inspirerende historier i et live talkshow i Kurbadet.

Det sker over en række søndag formiddage over de kommende måneder. Den første der kommer i stolen hos Ilse J. er den kendte erhvervskvinde Stine Bosse.

Stine Bosse var i mange år topchef i forsikringskoncernen Tryg, men kvittede jobbet i 2011 efter en kræftdiagnose og en ny titel som mormor. Hun er stadig aktiv i det danske erhvervsliv, blandt andet som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række virksomheder, fonde og foreninger, ikke mindst er hun formand for Europabevægelsen.

Ilse Jacobsen interviewer Stine Bosse søndag den 5. februar.

Den 26. februar er det direktør for Gigtforeningen, Mette Bryde Lind, der fortæller Ilse sin historie i Kurbadet. Og den 19.marts har Ilse Jacobsen fået LO’s første kvindelige formand, Lizette Risgaard, lokket til Hornbæk.

Formiddagene starter på Kurbadet kl. 09.00 og slutter kl. 12.00.

‘Vi byder på en lækker brunch med små delikatesser, et glas juice, et glas cava samt kaffe og te. Prisen for at deltage er 355 kr. For hver solgte billet, donerer jeg 20 kr. til Gigtforeningen, som jeg er ambassadør for,” fortæller Ilse Jacobsen.

Læs mere om Ilse Jacobsens talkshow i Kurbadet ‘Kvinden bag navnet’ her

.