Skovbørnehaven Ellekildehus inviterer til 10 års fødselsdagsfest!

by Lotte Lund

ellekildehus skovbørnehave foto lotte lund

Leder Bettina Toksværd glæder sig til at se Ellekildehus-børn og deres familier fra alle de 10 år børnehaven har eksisteret. Foto: Lotte Lund

Det vil glæde Skovbørnehaven Ellekildehus at se sine venner i alle aldre til 10 års fødseldagsfest. Tid og sted: på søndag den 14. august kl. 12-16, Nordre Strandvej 289  i Hellebæk. Medbring en kage til kagebordet. Vi skal hygge og der vil blive underholdning og overraskelser undervejs.

Leder af Ellekildehus Skovbørnehave håber, at se rigtigt mange af de børn og voksne, der er kommet i børnehaven gennem årene.

Ellekildehus Skovbørnehave åbnede i 2006. Den er beliggende i et tidligere skovløberhus midt i Hornbæk Plantage, som ejes af Skov- og Naturstyrelsen. Den har gennem årene været kendt som et sted, hvor tryghed og nærvær kombineres med et aktivt udeliv.

P1000893

Theas glade dage i Ellekildehus Skovbørnehave. Foto: Lotte Lund.

Læs mere om Ellekildehus Skovbørnehave her