Tag forskud på sommerens glæder – Charitybar den 20. maj 2016

by Lotte Lund

Charity bar

Sæt kryds ved fredag den 20. maj 2016 kl. 17-20! Der tager Hornbæk forskud på sommerens glæder med en Charity Bar i Hornbæk Bådeklub, hvor overskuddet går til at gøre Hornbæks Uge 31 endnu bedre.

Det er Rotary Hornbæk, der inviterer til nogle hyggelige timer i den gode sags tjeneste. Entré 100 kr. Der vil blive serveret drinks i form af øl, vin og vand akkompagneret af sprøde DJ-toner sponsoreret af Hornbæks juicebar Det Luc’s. Og trænger sulten sig på, står Fodboldens Venner klar med deres berømte, mundvandsfremdrivende burgere, frisk fra grillen.

Alle entréindtægter og alt overskud går til arbejdet med Uge 31.

Uge 31 er ved at gøre Hornbæk kendt i hele Danmark som stedet, hvor man kan holde den fedeste aktive ferie, og hvor der er noget for hele familien – også når man bor her.

Det er Hornbæk Turistforening, der står bag Uge 31. Lige nu udføres alt for meget små midler. Aktiviteterne arrangeres af frivillige, der stiller gratis op og gør det fantastisk. Men med ekstra ressourcer kan konceptet udvikles til hele byens bedste.

Nu spørger du måske: Hvad er Uge 31? Svaret er, at Hornbæk Uge 31 er en event, som er sprængfyldt med tilbud om motion og sundhed på alle mulige måder og for alle aldersgrupper. I år afvikles Uge 31 fra 31. juli til 6. august.

Hver dag byder på et væld af aktiviteter med professionelle instruktører inden for bl.a. fitness, sejlads, yoga, dans og løb – helt gratis!

Aktiviteterne henvender sig til både børnefamilier, par og singler, unge såvel som seniorer. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt uden for i de smukke rammer, Hornbæk har at byde på. Så tag yogamåtten med på stranden, zumba-trinene med på molen eller løbeskoene med i skoven, og gør ferieoplevelsen både sund og sjov

Se program her på VisitNordsjællands-siden og følg Uge 31 på Facebook.

Du kan også inden længe hente et trykt program på Hornbæk Turistinformation og på Helsingør Turistbureau.

Se flere arrangementer i Hornbæk her: http://citybook.dk/hornbaek/kalender/2015-07/

Anyways – det bliver en fed aften. Kom og hyg dig med vennerne.