Rex Wine fejrer sit første forrygende år

by Lotte Lund

IMG_1595.JPG

Carsten Rex er klar til endnu et forrygende år i sin smukke vinhandel i Hornbæk. Foto: Lotte Lund.

Den 2. april 2016 kan Rex Wine i hovedgaden i Hornbæk fejre forretningens 1 års fødselsdag. Og manden bag, Carsten Rex, kan se tilbage på forrygende 12 måneder. Og efter alt at dømme bliver det kommende år endnu bedre.

For at komme ind i den smukke vinhandel, skal man gennem porten på Nordre Strandvej 346, som er den officielle adresse på Hornbæks hovedgade. Her kommer man også ind i den lille gård, hvor man på de gode dage, kan sidde udenfor og nyde en af Rex’ udvalgte vine, der importeres direkte fra udvalgte vingårde i Italien eller Østrig – eller en skummende, italiensk fadøl.

Carsten Rex har også smag for delikatesser, og derfor kan man blandt andet købe friskpresset olivenolie fra gode kontakter på Sicilien.

På fødselsdagen den 2. april inviterer Carsten Rex alle (voksne) til at kikke inden for. Så byder han på udskænking af vin og øl for kun 20 kr. pr. glas.

Man vil sikkert også kunne finde et godt fødselsdagstilbud eller to.

Rex Wine holder åbent torsdag og fredag kl. 15-19, og lørdag og søndag kl. 10-16. Skinner solen giver bevillingen mulighed for at trække åbningstiden. Så Carsten Rex håber på rigtigt godt vejr. Og han er glad for at kunne oplyse, at han har fået etableret det krævede handicaptoilet, så ingen skal føle, at de ikke kan komme og nyde et glas eller to.

Læs mere om Rex Wine her

Læs også: Nyt enotek i Hornbæk byder livsnydere og Italien-elskere indenfor