Hornbæks U9-guldpiger søger træner

by Lotte Lund

IMG_6672.jpg

Hornbæk Idrætsforenings talentfulde U9-fodboldpiger søger en ny træner, der vil stå for 1-2 timers træning to gange om ugen. Holdet består af cirka 10 engagerede og dygtige spillere, der lige har vundet DGIs indendørsturnering i række A.

Pigerne har en fantastisk holdånd og får positiv opbakning i forældre-gruppen, der fortsat gerne vi står for alt det administrative, såsom holdsport, indkaldelse til stævner, kørsel etc.

Du kan være erfaren træner M/K med ambitioner på pigefodboldens vegne eller du kan være en ungdoms-spiller M/K, der går rundt med trænerambitioner. dig, Hvis det lyder som noget for dig, er du er velkommen til at komme forbi og se pigerne træne.  Ring og hør nærmere.

Holdet ser frem til at høre fra dig!

Kontakt Karsten Røssel Nielsen 23 65 52 06 eller Jørn Weirsøe 51 29 68 47