Folkekirkens Nødhjælp samler ind søndag den 13. marts: Giv tre timer af din dag

by Lotte Lund

Thea og Niels Munck, som stod for dagens indsamling, tæller indsamlingsresultatet op. Og vi fik flere penge ind end sidste år. TAK Hornbæk! Foto: Lotte Lund

Niels Munck har i en årrække stået for Folkekirkens Nødhjælps indsamling i Hornbæk. Her et billede fra en tidligere indsamling. Foto: Lotte Lund.

“Kom og vær med som indsamler for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 13. marts 2016. Indsamlingen har i år særligt fokus på verdens fattigste kvinder,” lyder opfordringen fra Niels Munck, som igen i år står for indsamlingen i Hornbæk.

Indsamlingens fokus skyldes, at det i udviklingsområder er kvinder og børn, der rammes hårdest, når millioner drives på flugt på grund af krig og konflikter, når oversvømmelser forårsager død og ødelæggelse, eller når langvarig tørke fører til sultkatastrofer.

“Jeg har taget min datter med og samlet penge ind hvert år siden hun var lille. Vi får en dejlig dag ud af det og anledning til nogle gode samtaler. Vi har talt om, hvor rige og privilegerede vi er i vores del af verden, og at sådan er det ikke alle steder. Vi har talt om, at det er vigtigt at hjælpe dem, der ikke har det nemt – for eksempel børn, der oplever krig, sult og naturkatastrofer. Det sværeste var at svare på, hvordan de penge, vi havde i bøssen, ville kommer sikkert ned til børnene i Afrika, siger Lotte Lund, der skriver Hornbæk Bloggen.

Hvis du har lyst til at samle ind, skal du melde dig ved at klikke på linket herunder. Alle indsamlere mødes om formiddagen og får udleveret en indsamlingsbøsse og en rute. Det tager ca. 2-3 timer.

Du får alle oplysningerne tilsendt, når du har meldt dig.

Bliv indsamler

Om indsamlingen

Siden den første indsamling i 1999 har de mange frivillige samlet mere end 200 millioner kroner ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for verdens fattigste.