Ilse Jacobsen bliver løvinde i primetime på DR1

by Lotte Lund

Ilse Jacobsen i selskab med DRs fire andre 'løver' - fra venstre: Christian Stadil, Birgit Aaby, Tommy Ahlers og Jesper Buch. Foto: DR.

Ilse Jacobsen i selskab med DRs fire andre ‘løver’ – fra venstre: Christian Stadil, Birgit Aaby, Tommy Ahlers og Jesper Buch. Foto: DR.

Ilse Jacobsen er valgt til at være en de fem ‘løver’ i en ny primetime satsning, Løvens Hule, på DR1.

Designeren med Hornbæk i sit DNA skal være en af de fem ‘løver’ – investeringsvillige millionærer – som i programmet vurderer, om netop de virksomheder eller de opfindelser de præsenteres for, er værd at investere i.

Foruden Ilse Jacobsen er de fem løver Jesper Buch, som er kendt for take away-konceptet Just Eat, Birgit Aaby, der står bag rengøringsvirksomheden Combi Service, Christian Stadil, der har skabt sports- og modevirksomheden Hummel og Tommy Ahlers, der er jurist og entreprenør og i dag investerer i iværksættere.

Ilse Jacobsen er selv iværksætter i orders bedste forstand. Hun har modet og kreativiteten til at kaste sig ud i nye projekter, og hun kæmper for sine ideer med passion og vilje. Gennem de sidste 22 år har hun opbygget sin virksomhed omkring netop værdierne mod, autencitet, kreativitet og passion. På den måde er det lykkedes hende at opbygge et brand, der i dag omsætter for et trecifret millionbeløb, bliver solgt i 25 lande og favner tre brands udover hovedbrandet ‘Ilse Jacobsen Hornbæk.

– Jeg er meget passioneret og brænder for det, jeg laver. Jeg tror på, at det er viljen, der skaber styrken. Derfor er det essentielt for mig, at jeg kan mærke, at de iværksættere, jeg står over for, også er seriøse, siger Ilse Jacobsen om sin medvirken i programmet.

– Derudover synes jeg, at det er fantastisk, at der sættes fokus på iværksætteri for den brede befolkning med et program som Løven Hule, siger hun videre.

Løvens Hule er baseret på tv-formaet Dragon’s Den, der sendes på BBC i England. Dorte fals fra Magasinet Penge bliver værten, der styrer slagets gang.

Programmet Løvens Hule vises første gang den tirsdag den 8. september 2015 kl. 2015.

Stay tuned…