Få overblik over Uge 31 i Hornbæk på Citybook.dk

by Lotte Lund

11642094_1129366997079065_380534503_o

De unge hornbækkere Frederik Lindberg (t.v.) og Jonathan Rantzau (t.h.), som står bag Citybook.dk, har gjort det omfattende program med mere end 120 gratis aktiviteter tilgængeligt på computer, mobiltelefon og tablet. Foto: Uge 31 i Hornbæk.

Når badebyen Hornbæk i Nordsjælland i Uge 31 byder alle udenfor til mere end 120 gratis aktiviteter for aktive børn og voksne i alle aldre, har det aldrig været lettere at overskue det omfattende program.

Programmet er også i år trykt som brochure, der kan hentes på blandt andet de lokale biblioteker og turistinformationen i Hornbæk og Helsingør. Men for første gang er programmet også tilgængeligt i den digitale tjeneste Citybook.dk med informationer om dato, tid og sted og andre relevante informationer.

Citybook er en nyskabelse, som samler Hornbæk på nettet. Citybook er gratis og kan tilgås fra både computer, mobiltelefon og tablet via nettet.

Bag Citybook står de to unge hornbækkere Frederik Lindberg og Jonathan Rantzau. Med tiden håber de unge iværksættere at kunne udbrede Citybook-konceptet til andre lokalsamfund i Danmark.

– Vi har begge boet i Hornbæk hele vores liv, og selv om byen ikke er så stor, sker der rigtigt mange ting, eksempelvis Uge 31. Citybook.dk er opstået ud fra ønsket om at gøre i første omgang vores eget lokalsamfund mere gennemsigtigt, siger Frederik Lindberg, stifter af Citybook.dk.

I Citybook finder man foruden Uge 31 programmet også information om alle byens erhvervsdrivende, de lokale foreninger, kulturtilbud, arrangementer og meget mere.

– Citybook er særdeles relevant og bruges allerede af mange i byen. Den er et modtræk til det stigende antal danskere , der over de næste 30 år er forudset til at forlade de små bysamfund og flytte til storbyen, der lokker med attraktive job, rige uddannelsesmulig­heder og spændende kulturtilbud. Citybook ønsker at gøre det klart, hvad netop de mindre bysamfund byder på, siger Frederik Lindberg.

Det er tredje år i træk, at Hornbæk er klar til Uge 31, der sidste år blev kåret af VisitNordjylland som et af Danmarks bedste kystturisme-koncepter.

FAKTA OM UGE 31:

redused

Uge 31 i Hornbæk er en uge for ikke-atleter, som gerne vil holde ferie og være aktive sammen med familie, venner og andre sportsinteresserede – i fantastiske omgivelser.

Det er en uge, hvor man kan starte dagen med yoga på stranden eller running pilates i skoven, tage en golftur i klitterne om formiddagen, fodbold-fitness om eftermiddagen og slutte aftenen af med dans på molen… mulighederne er mange og dagene fyldt med sunde aktiviteter.

Alle aktiviteter er gratis og tilmelding ikke nødvendig. Tilmelding til de enkelte begivenheder på Facebook er kun til eget brug og gælder ikke i forhold til aktiviteter, hvor der er begrænset deltagerantal eller kræves tilmelding via telefon el.lign.

Uge 31 er forankret i Hornbæk Turistforening og er drevet af frivillige kræfter.

Helsingør Kommune har bidraget med tilskud og P20 solbeskyttelse er hovedsponsor for Uge 31 i Hornbæk 2015.

Se Uge 31 i Hornbæk-programmet på Citybook.dk

Du kan også følge med i Uge 31 på Facebook-siden ’Uge 31 i Hornbæk’