Ilse skal have tre takketaler med til Danish Beauty Award i år

by Lotte Lund

Ildsjælen Ilse Jacobsen ved åbningen af Kurbadet i Hornbæk, som nu er nomineret til prisen som Årets Spa 2015. Foto: Lotte Lund.

Ildsjælen Ilse Jacobsen, som her ses ved åbningen af Kurbadet i Hornbæk i 2013. Nu er Kurbadet nomineret til prisen som Årets Spa 2015. Foto: Lotte Lund.

Ilse Jacobsen skal have tre takketaler klar, når det afgøres, hvem der vinder årets priser ved Danish Beauty Awards 2015, som afholdes den 29. april 2015. Det er 9. gang, der bliver uddelt Danish Beauty Award-priser. Awardshowet finder sted i Cirkusbygningen i København. Og Ilse kan hente priser for Årets Ildsjæl, Årets Spa og Årets Ansigtsplejeprodukt. Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter. Hvert år er der stor konkurrence om at vinde de eftertragtede priser i forskellige kategorier. Eventen er hvert år et tilløbsstykke for branchen, pressen og de kendte danskere, der kommer og uddeler priser til vinderne. Der er altid trængsel på den røde løber. Ilse selv er nomineret for at være ildsjælen bag skønhedsserien Ilse by Ilse Jacobsen, som blev Årets Brand i 2014. Prisen gives til en person, der brænder for skønhedens og kosmetikkens verden, og som gør en ekstra indsats i eller for branchen. Hun kan samtidig glæde sig over, at seriens Avocado Deep Cleansing Clay Mask er nomineret i kategorien Årets Ansigtsplejeprodukt. Også Kurbadet by Ilse Jacobsen på A. R. Friis Vej i Hornbæk er nomineret som ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2015. Kurbadet åbnede i 2013. Det tog Ilse Jacobsen tre år 30 millioner kr. af forvandle den nordsjællandske badebys forladte og forfaldne ungdomsklub til en luksusspa med masser af wellness-tilbud som en udendørs opvarmet pool, sauna og dampbad samt massage. Man kan også nyde specialiteter fra det nordiske køkken i Kurbadets lækre restaurant. Ilse Jacobsen tog udfordringen med byggeriet af Kurbadet op, fordi hun var provokeret af, at man i forbindelse med finanskrisen talte om, at Hornbæk var gået i stå. Nu krones satsningen så med en nominering til Årets Spa. – Jeg er vildt stolt over, at mit spa Kurbadet er nomineret til Årets Spa. Vi har arbejdet hårdt på at skabe de optimale rammer for en tilbagelænet og luksuriøs spa oplevelse. Et sted, hvor der bliver kælet for sanserne, både på et kulinarisk, fysisk og æstetisk plan, siger Ilse Jacobsen.

Skønhedsserien Ilse by Ilse Jacobsen er nomineret til Årets Hudplejeprodukt med Avocado Deep Cleansing Clay Mask. Foto: Ilse Jacobsen.

Skønhedsserien Ilse by Ilse Jacobsen er nomineret til Årets Hudplejeprodukt med Avocado Deep Cleansing Clay Mask. Foto: Ilse Jacobsen.

Læs alt om Danish Beauty Awards 2015 her Læs alt om Kurbadet by Ilse Jacobsen her