Venstres William Leedgaard vil kæmpe for liv i Hornbæk

by Lotte Lund

William Leedgaard er en af Hornbæks ildsjæle.

William Leedgaard er en af Hornbæks ildsjæle. Han stiller op til byrådet for Venstre.

Hornbæk Bloggen har i forbindelse med Kommunalvalg 2013 givet alle lokale partier og deres Hornbæk-kandidat mulighed for at bringe et indlæg om deres politiske visioner. Indlæggene vil blive bragt i den rækkefølge, de bliver modtaget.

Byrådsmedlem William Leedgaard genopstiller for Venstre. Han er et kendt ansigt i Hornbæk, hvor han er formand for Hornbæk Bådeklub.

I dag præsenteres William Leedgaard, som er medlem af byrådet for Venstre:

William Leedgaard starter med at konstatere, at der allerede er gang i Hornbæk igen. For eksempel er antallet af gæstesejlere i 2013 steget med 400 procent. Han fremhæver også det store EU-projekt om kystturisme og Ilse Jacobsens positive initiativer på A.R. Friis Vej, herunder ikke mindst det nye Kurbadet, som åbnede mandag 11. november. Dertil kommer Strandlegepladsen, bedre støjgrænser for restauranterne, Kulturnatten, som han er medarrangør af, og alle de traditionelle Hornbæk-begivenheder kører for fuld skrue.

– Men Venstre og jeg vil sørge for endnu mere gang i den, siger William Leedgaard.

Som lokal repræsentant vil han arbejde for, at Hornbæk Havn får et væsentligt løft til gavn for turismen, byen og borgerne.

Den nye plan for renovering og udvidelse af havnen vil fremover give ekstra helårs- og gæstesejlerpladser samt de nødvendige landfacilliteter og en bedre økonomi.

Derudover vil han arbejde for et forsøgsmæssigt stop for  parkering på havnepladsen i sommermånederne og etablering af et attraktivt miljø med restaurant og café.

– Det er her byens borgere, gæster og turister vil være. Fiskehusets restaurant er god, men det er ikke nokm siger William Leedgaard.

I hovedgaden vil William Leedgaard  arbejde for,  at midterrabatten kommer væk.

– Der må etableres trafikdæmpende foranstaltninger både mod øst og vest. I selve hovedgaden kunne man forsøgsmæssigt lave korttidsparkering i den ene side eller gennemføre en ensrettet trafik til gavn for gadens handelsmuligheder og cyklister, siger William Leedgaard.

Endelig vil han gerne medvirke til, at man som tidligere kan få klargjort Hornbæk Sø til skøjteløb, når isens tykkelse gør det muligt.

William Leedgaard er født i Hornbæk. Han er uddannet civiløkonom med en international karriere i Hewlett Packard og Sony bag sig. Han var vice president i teknologifirmaet NeXt udner Steve Jobs.  Han er også aktiv med byvandringer og som stævneleder for megastævnet Dragon Gold Cup 2016.

Læs Venstres valgprogram i Helsingør her

Læs Helsingør Kommunes officielle side om Kommunal- og Regionsvalget den 19. november her

Læs også:

Radikale vil have mere ‘Ilse Jacobsen’ her