Konservatives Jens Bertram har fokus på erhvervslivet, børn, unge og gamle

by Lotte Lund

Jens Bertram stiller op til byrådet for de konservative.

Hornbæk Bloggen har i forbindelse med Kommunalvalg 2013 givet alle lokale partier og deres Hornbæk-kandidater mulighed for at bringe et indlæg om deres politiske visioner. Indlæggene vil blive bragt i den rækkefølge, de bliver modtaget.

Det konservative byrådsmedlem Jens Bertram gør både livet i Hornbæk lidt sundere og lidt festligere, som manden bag en række af de mange initiativer, som tyrolerfest og kræmmermarkedet, der samler penge ind til Hornbæk IF.

Jens Bertrams 3 mærkesager er ifølge KV13 på dr.dk:

– at skabe bedre rammevilkår for kommunens virksomheder, herunder bortskaffelse af dækningsafgiften og hurtigere sagsbehandling.

– selvstændige skolebestyrelser. Sammenlægningen af skoledistrikterne skal rulles tilbage således at skolerne i Helsingør Kommune igen får selvstændige bestyrelser.

– et nyt plejehjem i Hornbæk . Et fælles byggeri for plejehjem og daginstitution i Hornbæk.

Han har her valgt at komme med et aktuelt indspark om omkring unge på kontanthjælp. I debatten om nytteindsats har Jens Bertram aktuelt følgende at sige:

Nytteindsats er job på kommunale arbejdspladser. Nytteindsats kan maksimal have en varighed på 13 uger, nytteindsats må ikke være konkurrenceforvridende…

Det vil sige at de unge skal ud og arbejde for deres kontanthjælp og på den måde komme tættere på arbejdsmarked

I Helsingør Kommune har vi allerede etableret nytteindsats i forhold til unge under 30 år i Projekt Ren By. Der er aktuelt plads til 16 unge.

Jeg vil foreslå at der oprettes nytteindsats, Projekt Ren Strand, til at renholde vores strande om sommeren, det vil glæde vores turister og alle os der benytter Helsingør Kommunes dejlige strande hver sommer, og de unge mennesker kommer ud i et meningsfyldt arbejde.

Se alle de konservative byrådskandidater her

Læs Helsingør Kommunes officielle side om Kommunal- og Regionsvalget den 19. november her

Læs også:

Socialdemokraten Peter P. lover at få tingene til at ske her

Venstres William Leedgaard vil kæmpe for liv i Hornbæk her

Radikale vil have mere ‘Ilse Jacobsen’ her

Jens Bertram er også manden bag Fodboldens Venners seneste tiltag: Julebanko.