Ilse Jacobsen trodser krisen: åbner kurbad til 30 millioner kr. i Hornbæk

by Lotte Lund

Kurbadet by Ilse Jacobsen er af det amerikanske magasin Departures udvalgt som et af 100 steder, man bare må besøge i 2014. Så vi håber, at se rigtigt mange turister i byen i det kommende år. Foto: Lotte Lund

Kurbadet by Ilse Jacobsen er af det amerikanske magasin Departures udvalgt som et af 100 steder, man bare må besøge i 2014. Så vi håber, at se rigtigt mange turister i byen i det kommende år. Foto: Lotte Lund

Designeren Ilse Jacobsen kunne i går mandag åbne sit nye kurbad på A.R. Friis Vej i sin elskede fødeby Hornbæk.

Byggeriet, der er en luksusspa og restaurant, er usædvanligt i disse tider, da der er tale om et privat byggeri i millionklassen.

Kurbadet gik fra drøm til virkelighed, fordi Ilse Jacobsen under krisen blev provokeret af, at man talte om, at ‘Hornbæk var gået i stå’.

3 år og 30 millioner kr. har det taget at forvandle den nordsjællandske badebys forladte og forfaldne ungdomsklub til Kurbadet by Ilse Jacobsn, et attraktivt wellness tilbud med indendørs og udendørs varmtvandtbassin samt diverse tilbud om behandling, velvære og fysisk træning.

Kurbadet er tegnet af arkitekterne AK83. Det er det lokale ingeniør- og entreprenørselskab, DK-Byg, der har været totalentreprenør på byggeriet på i alt 900 kvm. Nykredit har medvirket til finansieringen.

Kurbadet er nu åbent for alle. Læs mere  om Kurbadets priser og behandlinger samt online booking her

Billede: Ilse Jacobsen indviede sit nye Kurbad i Hornbæk i selskab med inviterede gæster. Foto: Lotte Lund.

Billede: Ilse Jacobsen indviede sit nye Kurbad i Hornbæk i selskab med inviterede gæster. Foto: Lotte Lund.