Efter Ilses fest: Må vi så få den strandbar

by Lotte Lund

Forsiden af invitationen til Ilse Jacobsens 20 års jubilæumsfest

Forsiden af invitationen til Ilse Jacobsens 20 års jubilæumsfest

Sikke en fest. Ilse Jacobsens 20 års jubilæumsfest blev en af de begivenheder, som drømme er lavet af. Og selvfølgelig afholdt der, hvor hun føler sig allermest hjemme – i Hornbæk.

Først et stort modeshow på Hornbæk Strand, hvor lige dele sol og skyer skabte en flot og dramatisk baggrund for fremvisningen af den kollektion, som vi kommer til at gå med i forår og sommer 2014. Temaet var Fashion Fusion.

Derefter en skøn fest for flere hundrede indbudte gæster fra hele verden og fra Hornbæk i et stort telt slået op så ordet Strandlegeplads fik en helt ny mening. Alt var smukt pyntet af Lars Jon og hans søde assistent Mia Moth. Aftenens toastmaster var blærerøven Mads Christensen, der helt levede op til sit ry.

Et rørende øjeblik opstod, da Ilse Jacobsens mor rejste sig. Fyldt af stolthed, men også  med bekymring over, om hun arbejder for meget. Hun trøster sig dog med at se Ilse slappe af med at lave mad. Og maden til festen var naturligvis også i topklasse.

Den blev leveret af Claus Meyer  og var ikke overraskende kendetegnet ved nordiske råvarer som laks, porre, frilandskalv, tartar og friske danske kartofler. Desserten var en buffet med jordbærkager, Summerbird flødeboller og en stor kage fra Couture Cake.

Derefter dans til musik leveret under ledelse af Hornbæks eget OL-håb, percussionisten Flemming ‘Flemze’ Nielsson. Og så en stor, fri bar, hvor der ikke manglede noget. Ikke underligt, at gæsterne var i ualmindeligt godt humør og så skønne ud. Dress coden var Beach Galla.

Efter mørkets frembrud lod medarbejderne lanterner sende op i sommernatten med gode ønsker for fremtiden.

Det var en dejlig og inspirerende aften, som bekræftede, at Hornbæk har brug for en ægte strandbar! Alle har brug for at fejre livet en midsommeraften på Hornbæk Strand, mens solen langsomt sænker sig.

Tak, Ilse.

Læs også Stort Ilse Jacobsen modeshow på Hornbæk Strand 28. juni

Læs også Hornbæk-sejlere på OL-kurs

Læs også Ilse Jacobsens båltale blev til en brandtale

Fra venstre Peter Grønholt, Lotte Lund og to af Ilse Jacobsens japanske agenter. Foto: Susanne Buhl.

Fra venstre Peter Grønholt, Lotte Lund og to af Ilse Jacobsens japanske agenter ved Ilse Jacobsens 20 års jubilæumsmodeshow og – fest på Hornbæk Strand. Foto: Susanne Buhl.