Bænken

Mathias Geisnæs Hesselholt fra Caffé River (tv) og bager Hans Schepelern tog lørdag morgen hul på foråret på bænken foran bageriet i Hornbæk. (Foto: Lotte Lund)

Havgusen lå som en tyk tåge over Hornbæk lørdag morgen, og det var særdeles råkoldt, selv om diverse kendismeteorologer havde lovet høj sol. Alligevel var det umiskendeligt blevet forår i Hornbæk, da jeg samme morgen hentede morgenbrød til familien, for bageren havde sat sig uden for på bænken med sin faste kaffeleverandør. Der sad de med en cafe latte og vendte stort og småt med de forbipasserende. Bageren kunne samtidig glæde sig over, at hans butik i denne uge har fejret et-års fødselsdag.

Bænken, der har prime high street location, er et fantastisk sted at slå sig ned og få vendt verdenssituationen set fra Hornbæk, og jeg glæder mig til at sidde på den igen.

Jeg kan desuden meddele, at tågen lettede i løbet af søndagen og det endte med det smukkeste vejr.

Stay tuned, jeg gør klar til at skrive en artikel om alt det spændende og nye man kan opleve her i byen i påsken. Og så ser jeg frem til læser nummer 2000 her på bloggen. Det bliver forhåbentlig inden påske!

Læs mere om Caffe River: www.cafferiver.com

Forfatter Lotte Lund

Jeg er journalist, bosat i Hornbæk på 20. år. Jeg elsker Hornbæk og skriver løbende på bloggen om livet på Danmarks Cool Riviera. Kontakt mig, hvis du har en god historie!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: